Voor logopedisten
De missie van L.O.L.
Er heerst nog steeds veel onrust en angst in ‘logopedieland’ in verband met bezuinigingen en hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars. Dit heeft als gevolg dat de praktijkvoering en dossiervorming steeds lastiger worden. De missie van L.O.L. is om logopedisten hierin te ontlasten zodat ze weer met ‘lol’, innerlijke rust en vol energie hun vak kunnen uitoefenen waarbij de cliënt centraal staat. Geen stress meer over alle eisen vanuit zorgverzekeraars, maar hierin met een zelfverzekerde houding naar toe werken en ondergaan.

De visie van L.O.L.

Als docent en ondersteuner zal ik er alles aan doen om uw praktijk of u zelf zo goed en volledig mogelijk te begeleiden daar waar u in de praktijkvoering of als logopedist tegenaan loopt. Daarbij kunt u kiezen voor een training in de voorbereidingen op de kwaliteitscyclus ( kwaliteitstoets ), een training op gebied van time – en mindmanagement, begeleiding bij het opstellen van behandelplannen bij voor u complexe casuïstiek of het begeleiden van herintreders, nieuwe collega’s of andere zaken rondom personeel. Ik bied ondersteuning op maat. Dat wil zeggen dat ik ondersteuning geef daar waar u het nodig acht. U zit niet vast aan een contract, maar kunt op ieder moment aangeven wanneer u denkt voldoende begeleiding te hebben gehad.

Waarom mij als docent?

Wanneer u kiest voor mij als docent heeft u zekerheid dat u wordt begeleid door een ervaren logopedist tegen een laag tarief in vergelijking met andere grote organisaties of bedrijven. Tevens
ben ik zelf ook werkzaam als logopedist en heb ik een eigen praktijk. Daarnaast heb ik jarenlang als actief lid binnen de NVLF geparticipeerd en heb ik hierbij de nodige kennis en ervaring opgedaan. 

Daarnaast vind ik het leuk om in contact te komen met collega’s en mijn kennis en ervaringen te delen. We leren namelijk van elkaar.
STOP met piekeren, stressen en zeuren, want logopedie moet u energie opleveren en geen energie kosten. Daar kan ik u bij helpen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen dan kunt u contact opnemen met:

Lydia de Been